Låt dig inspireras av Hanzens

Låt dig inspireras av Female! I vår nätbutik hittar du ett brett utbud av märkeskläder och fängslande smycken till bra priser. Besök oss idag på Femalefashion.se. Med vår hjälp får du enkelt en smartare look. Med Females produkter sticker du ut utan att för den skull ge avkall på elegans och stil. Vi strävar efter att erbjuda hög kvalitet och prisvärda alternativ till den moderna kvinnan.

Det är enkelt att shoppa på http://www.hanzens.se. Istället för att ägna en lördag eller söndag på att flänga runt och trängas i affärerna kan du nu i lugn och ro handla hemifrån. Brygg en kopp kaffe, sätt dig bekvämt och gå igenom vårt utbud. Allt som krävs när du handlar är att du väljer ut den artikel du vill köpa, anger eventuell storlek och färg och placerar den i din virtuella shoppingbag. När du handlat klart är det bara att gå till kassan och checka ut. Vi levererar din order inom 1-3 vardagar.

För att göra det enkelt för våra kunder erbjuder Female idag tre olika betalningssätt. Om du väljer att betala med Visa eller Mastercard kreditkort utgår ingen extra avgift och transaktionen genomförs på en säker sida. Du har även möjlighet att välja faktura betalning och delbetalning. Vid fakturabetalning utgår en avgift på 19 kronor.

Hanzens.se står för trygg e-handel. Vi följer strikt Konsumentverkets regelverk. För att shoppa på http://www.hanzens.se/marke/vila måste du vara 18 år gammal. Hos oss gäller alltid öppet köp och vid varje köptillfälle har du 14 dagars bytesrätt. Vid frågor, tveka inte att kontakta vår duktiga kundservice på returer@femalefashion.se.

Besök www.hanzens.se idag! Du kommer inte att ångra dig.

Comments are closed.